Isnin, 18 Julai 2011

FORD LASER TX3 CONVERT B8 - 1987'



vroomm... pstttt ! bestkan bunyi dia ? :)) .

My Lovely Mrs Green yang makin tenat menunggu sakaratulmaut :( .
Kenapa aku sayang dan sanggup mengorbankan berpuluh ribu untuk besi buruk ni ?
Dia telah dibeli dengan harga 5k pada tahun 1996 (kegawatan ekonomi) .
Kereta ni la punca rezeki semasa kejatuhan business empayar abah aku . Ikut abah aku berniaga di pasar malam , barang-barang payung semua sumbat dalam kereta kecik ni . kereta yang dulu kawan-kawan hina , buruk , hodoh , aku langsung tak tersinggung pasal tu pun haha . Kereta ni la yang mengajar aku erti kehidupan . Kereta ini yang menjalankan ilmu untuk aku mencari, mengenal diri . Kereta ni la yang diturunkan kepada aku untuk di-takecare-kn . Semuanya ada kenangan pahit & manis tentang kereta ni . Awek , Lari polis , langgar anjing -___- , cari gaduh etc. damn -- saat yang takkan aku lupakan .

Now dia dah nak masuk 25thn . Keadaan dia pun makin tenat since aku angkat myvi baru tu . sob . dont worry greenie , aku tetap akn jaga kau . see , video kat atas nie baru aku servis balik minggu lepas . Habis lagi duit 7k tukar sportrim sume , bkn duit aku pun ngahahaa . semoga cepat sembuh BCN 4516 . aku dah macam bangang cakap macam ni , gtg guys . cyaa :) .

2 ulasan:

  1. ni namenyer bakar line... hahahahha

    BalasPadam
  2. HAHAHA . common pattt bring it onnnn !! haha :b .

    BalasPadam